Universitat Rovira i Virgili

Aurora per a estudiants

Què t’oferim?

El Consell d'Estudiants està format per representants de totes les universitats membres d’Aurora, els quals donen suport a l'equip directiu del projecte i hi aporten la seva visió per tal d'assolir els objectius de la xarxa. El Consell està compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i amb generar accions que tinguin impacte social. El nou president del Consell d’Estudiants pel curs 2023-24 és el Hanuš Patera, de la Palacký University d’Olomouc. 

Convertir-se en un Aurora Ambassador significa tenir interès en els ODS, en el foment de la internacionalització a l'aula i en la representació de la teva universitat en una xarxa internacional. Aquest voluntariat implica una dedicació de 15 o més hores més la presentació d’una memòria final. 

A més de formar part activa del projecte, com a estudiant d'Aurora tens l'oportunitat d'accedir a una oferta formativa amplia, variada i internacional de temàtiques vinculades amb les àrees estratègiques d'Aurora. Consulta el Catàleg de cursos Aurora per accedir a les convocatòries actuals.

Ja pots accedir als programes de Mobilitat d’Aurora i complementar la teva experiència formativa amb una estada a una altra universitat de la xarxa. 


Com pots participar?

Aurora Student Council 2022-2023

El Consell d'Estudiants Aurora (ASC) està conformat per dos representants electes de cada universitat, que decideixen col·lectivament les prioritats estudiantils dins d'Aurora. El consell està dirigit pel president electe i el vicepresident.


Aurora Ambassadors

La Universitat Palacký (Palacký University Olomouc) coordina aquest programa de voluntariat per a estudiants de la xarxa Aurora. Pots contactar amb ells escrivint a aurora.up(ELIMINAR)@upol.cz.

Aquí pots trobar tota la informació sobre la convocatòria Aurora Student Schemes 2023-24.