Universitat Rovira i Virgili

Aurora per a estudiants

 

Què t’oferim?

El Consell d'Estudiants està format per representants de totes les universitats membres d’Aurora, els quals donen suport a l'equip directiu del projecte i hi aporten la seva visió per tal d'assolir els objectius de la xarxa. El Consell està compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i amb generar accions que tinguin impacte social. La nova presidenta del Consell d’Estudiants pel curs 2021-22 és la islandesa Alma Ágústsdóttir

Convertir-se en un Aurora Champion significa tenir interès en els ODS, en el foment de la internacionalització a l'aula i en la representació de la teva universitat en una xarxa internacional. Aquest voluntariat implica entre 12 i 40 hores de dedicació amb una memòria final presentada en la llengua d'origen. Si t’interessa l’experiència de voluntariat a Aurora però només pots dedicar-t’hi puntualment, tens l’opció de presentar-te al programa dels Aurora Ambassadors i contribuir amb accions concretes.

A més de formar part activa del projecte, com a estudiant d'Aurora tens l'oportunitat d'accedir a una oferta formativa amplia, variada i internacional de temàtiques vinculades amb les àrees estratègiques d'Aurora. Consulta la nostra Agenda d'activitats per accedir a les convocatòries actuals.

Ja pots accedir al Programa de Mobilitat d'Aurora de curta durada i complementar la teva experiència formativa amb una estada a una altra universitat de la xarxa. Pròximament sortirà la convocatòria per fer pràctiques professionals a l'estranger i més endavant, la convocatòria de mobilitat de llarga durada per cursar estudis en una de les universitats d’Aurora.

 

Com pots participar?

 

URV Aurora Champions 2020-2021

Coneix l’Alma Ágústsdóttir, la nova presidenta del Consell d’Estudiants d’Aurora.

Aquí podràs veure l’Acte de clausura de l'edició 2020-2021 de l'Aurora Students Champions Scheme.